Следва

Любов по време на премиера: Джордж & Амал Клуни

Бебе Арчи вече донесе 2 милиарда на британската икономика

money talks...

Celebrities преди 4 години

Първото дете на Меган Маркъл и принц Хари, чието име предизвика интересни коментари, бе много радостно прието във Великобритания. Англичаните вече го наричат "Sonrise" (бебето е родено преди изгрев слънце в 5:26 сутринта на 6-ти май) и "American Royal Baby".


Според Форбс, първородният на херцогинята на Съсекс вече е допринесъл сериозно за британската икономика - всички стоки, създадени в чест на раждането на бебето, са напълно разпродадени. Кралското бебе е докарало около 1,5 милиарда долара на икономиката на страната си, благодарение на повишения интерес на туристите и британците към детските стоки.


За сравнение - раждането на принц Луи, миналата година, донесе на Великобритания 125 милиона долара, а принц Джордж и принцеса Шарлот добавиха 3,6 милиарда и 5 милиарда в хазната, въпреки че още не са навършили 6 години.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.