Следва

Basic Instinct: 61-годишната Шарън Стоун топлес за Vogue

Любов по време на премиера: Джордж & Амал Клуни

love is in the air...
 

Celebrities преди 4 години

Тези и всеки ден да ги гледаме - няма да ни омръзнат! Той с мачо прошарената си брада, а тя с женственото си ливанско излъчване.


Последно, въпреки че вече все по-рядко го правят, Джордж и Амал Клуни се появиха на премиерата на мини сериала Catch-22, на който той е и режисьор, въпреки че играе и главна роля.

Облечен в елегантен noir костюм с разкопчана бяла риза, 58-годишният актьор не изпусна от ръка, а и поглед, любимата си Амал, която за случая заложи на къса тъмнозелена рокля от Oscar de la Renta.


41-годишната адвокатка, която е синоним на стил и изтънченост, допълни визията си с черни аксесоари и отличаващи се лилави обици, които внесоха умерена доза цвят в иначе тъмното й облекло.

Джордж, който бе рожденик на 6-ти май, разбира се, не пропусна да отбележи, че е най-щастливият мъж на планетата, тъй като Амал освен че е красива и интелигентна жена, е и прекрасна майка.

"Уцелил съм десетката", шеговито каза Клуни по време на премиерата на новия си сериал.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 21 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.