Следва

Само (48-мегапикселов) поглед и съм твоя, P30 lite!

Роузи Хънтингтън-Уайтли, Тилда Суинтън, Чарлийз Терон, еееех, в Ню Йорк

Прекрасни са и трите, като ги почваме поред:

Celebrities преди 4 години

Моделът Роузи ХУ работи повече от прекрасно с много вървежния в момента стилов прийом на комбиниране на ярък цвят в разни конфигурации. Часове преди Бала на Института по костюмите, всенародно известен като MET Gala - виж тук всичко важно от него - звездата интерпретира отлично розовия цвят. Не че предприетото от модела е рисково или невиждано до момента като комбинация, даже направо е леко беззъбо, но това не го прави по-малко елегантно или впечатляващо като моден избор. Виждаме съчетани ярък прилепнал жакет в оттенък фуксия на Jacquemus в съчетание със свободни панталони в бежов оттенък. Как и защо толкова харесваме тенденцията "облечен в овесени ядки", припомняме ТУК. И така, от Роузи получаваме неутрален микс, стил урок за онези, които се побояват леко от яркостта, но пък истински желаят да изпробват нещо свежо върху кожата си.

Тилда Суинтън, хваната в крачка от фотографите на изхода на The Bowery Hotel.

Селебрити-хрониката винаги охотно понася появите на актрисата, оригинална, ярка, различна и нетипична, стилът й е трудно да остане незабелязан, просто защото винаги е различен от масата. Тук съзираме Тилда в непреходна, но оригинална класика: рокля-сако с дълбоко деколте с V-форма в черно, допълнена от класически обувки с ток в зелено. Образът се завършва успешно от яркорозовия цвят на червилото. Респективно - дяволът е в детайлите.

Чарлийз Терон - обувки, плавно преминаващи в панталон - нещо по-стилно?

Черните кожени полуботи са най-добрият възможен партньор на чифта кожени панталони - връзката им е дотолкова хармонична, че разликата между тях почти не се забелязва. В тоалета има намек за гръндж, същевременно е отличен избор в графата класически urban casual: минималистично, но спайси. Чарлийз допълва провокацията със свободно сако в тона на долната част на тоалета и черни очила.

Анкета

Избираме: Роузи, Тилда или Чарлийз?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.