Следва

Louis Vuitton Front Row: Кой видя резортната отблизо?

Хилари Дъф се сгоди!

null

Celebrities преди 4 години

"Той ме помоли да бъда негова съпруга", написа Хилари Дъф в Instagram, издавайки на почитателите си, че е сгодена за любимия си Матю Кома. 31 годишната актриса показа и пръстена с камък с внушителни размери, който половинката й е подарил.


"Помолих най-добрата си приятелка да се омъжи за мен", написа от своя страна музикалния продуцент в социалната мрежа, публикувайки черно-бяла снимка на двойката.


Хилари Дъф и 31-годишният Матю Кома са заедно от около 2 години и половина. Актрисата и музикантът започнаха да се срещат през януари 2017-та,а миналото лято Хилари обяви бременността си. През октомври 2018-та двойката се сдоби с дъщеричка - Банкс.


Това ще е втори брак за Дъф, която от 2010-та до 2016-та бе омъжена за спортиста Майк Комри, от когото има 7-годишен син Лука.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.