Следва

KylieSkin by Kylie Jenner: След макиажа идва грижа за кожата

Нацелувани от морето

#LoveLaMer

Face преди 4 години

Влюбени в морето - ах, морето! - бихме се оставили и ден, и два, че даже три в необятните му прегръдки, където нищо друго освен ненарушимото спокойствие има значение. Като деца събираме пясъчните спомени, игривите слънчеви лъчи и солените моменти в кофичка и искаме да си я носим навсякъде, за да може морето да е с нас, когато ни потрябва, защото може да поправя всичко счупено и да излекува всяка болка, макар и на пет да не си го обясняваме точно така.

Двайсетина години по-късно пак го събираме в шишенца. И флакони, и глосове, и серуми, и парфюми. Именно защото сме осъзнали тази неизмерима сила на морето, а то започва да се явява в различни форми - веднъж като крем-мистерия, друг път като елексир-магьосник, а днес специално, като глос-феерия и балсам-защитник.

KISSED BY LA MER. С усещане за солени морски целувки, The LipVolumizer прави устните по-сочни и съвършени, придавайки им бебешка мекота. Копринен, луксозен специалист за вашите устни, вдъхновен от серумната технология и зареден с Miracle Broth™ - само едно нанасяне е достатъчно, за да успее глосът да поднови видимо текстурата на устните и да придаде невероятен блясък. Заредени с възстановяваща хидратация и защитени с антиоксиданти, устните изглеждат моментално по-дефинирани, а фините линии, омекотени с дълготрайна хидратация.

PLUMP. PERFECT. PROTECT. Здравите и плътни устни винаги са били символ на младост, красота и чувственост. Лека, но богата на текстура формула, обгръща устните с мекото докосване на апликатора. Новият Lip Volumizer се разтапя върху устните, подобрявайки естествените контури. Мекият, естествен нюанс допълва всички тонове и създава сетивен ритуал с деликатен ментов аромат и охлаждащ ефект с леко изтръпващо усещане.

MIRACLE BROTH. Със съдържание на същия Miracle Booth елексир, както и в морския магьосник, силата на глоса е в повишаването на хидратацията на кожата и насърчаването на естествения процес на обновяване.

MAKE IT YOUR OWN. Нанесете The Lip Volumizer самостоятелно за деликатен розов оттенък, който дарява здравословен блясък или нанесете слой под или над The Lip Balm за невероятна хидратация. Подгответе устните за безупречен цвят като първо ги заредите с хидратация за гладък и равномерен цвят. Или изпробвайте над червило за по-обемно сияние.

LIME TEA CONCENTRATE. Тази супер богата на антиоксиданти бленда защитава деликатната кожа на устните срещу агресорите на околната среда.

ЗАЩИТЕТЕ ТОВА, КОЕТО ОБИЧАТЕ. Нямаше да е La Mer без легендарната хидратация. Вдъхновени да създадат формула, която не само прави устните по-сочни и контурирани, но която защитава и срещу бъдещи щети и знаейки, че деликатната кожа на устните е особено уязвима откъм агресорите на околната среда, тази грижа за устните, заредена с Miracle Broth е формулирана с антиоксиданти, за да защити устните.


Откриваме ексклузивно в Delirium Exclusive Beauty Boutique, Serdika Center, ниво+1

More Face