Следва

Good taste & no waste!

Профил/Анфас: Андреа Банда Банда

Запомнящите се и особено шумни, да се разбира по-хубавия начин, неща се побират в малки опаковки и се улавят с технологични гиганти като Huawei P30 Pro.

All About Life преди 4 години

#мегасладка е, #мегаtiny e, а вече иска да стане и #мегасериозна. Обича много неща, но най-много киното, още повече пуканките. От време на време й хвърляме по едно око сутрин в суматохата, докато разисква интересни и недотам неща в "На кафе" на Nova в звездна компания.

Днес обаче я "приклещваме" в един тет-а-тет разговор за онези неща, които ни хрумнаха от първото виждане в един не толкова слънчев ден на месец май. Андреа Банда Банда в Профил/Анфас>>>



V.S.: Не ми дръж пуканките само и единствено, когато?
Андреа:
Много ми е приятно, когато някой ме разпознава с името на първия ми видео канал “Дръж ми пуканките”. Не ми дръжте пуканките! Ако става дума за работа, в последно време установих, че аз сама си държа нещата добре.

V.S.: Обратното на #мегасладко-то на това да си tiny усмихната брюнетка е?
А.Б.:
  Когато си #мегасладък и мега усмихнат ми се струва, че не те приемат много на сериозно. Откакто в интернет започнаха да ме наричат “мега сладка” и се превърна в прякор, често хора се държат с мен като с бебе кученце. Не, че не е приятно хората да се екстра мили с теб, но все пак… Трябва да направя нещо за смяна на имиджа, започвам да мисля как да ме разпознават като #мегасериозна.

V.S.: Киното би заместила с?
А.Б.:
Не бих заместила киното с нищо. Въпреки че много обичам да хапвам, и като се замисля бих правила ревюта на торти, освен на филми.

V.S.: Но пък винаги ще гледаш кой филм отново и отново?
А.Б.:
 Аз много обичам да повтарям филми! Примерно “Те” на Паоло Сорентино, “Властелинът на пръстените” (Питър Джаксън) и “Гражданинът Кейн” на Орсън Уелс,от 1941г. Разнородна комбинациийка.

V.S.: А най-НЕлюбимият ти е?
А.Б.:
Последният Томб Райдър с Алисия Викандър. И през зимата правих видео “Защо коледните филми са тъпи?” И трябваше да изгледам няколко коледни филма от последните години. Беше ужасно.

V.S.: Събирателно ли са пуканките?
А.Б.:
Може да се каже, че пуканките са събирателно - на хората, които следят видеата ми, и с които си говорим за филми и сериали, и се смеем на едни и същи миймове.

V.S.: Твоите би ги споделила с?
А.Б.:
Бих ги споделила с “Бандата”. Аз съм Андреа Банда Банда и защото обичам да съм част от нещо, от отбор. Когато започнах да качвам видеа в интернет, се събра много готина банда от хора, които харесват и следят видеата ми, със сходни интереси и чувство за хумор. Направих фейсбук група - ‘Бандата на пуканките”, в която да си общуваме извън моята така наречена “фен страница” и даже си имаме сбирки в истинския живот - ходим на кино. Част от билетите за последната сбирка си финансирах сама, та бих споделила много неща с тях.

V.S.: Последната лента, на която плака?
А.Б.:
 Като цяло аз доста си плача на филми. Преди два дни плаках на “Отмъстителите: краят”, защото умря един от супергероите, които познавам от детството. Сега съвсем няма да мога да знам какво се случва в тези филми…

V.S.: В какво състояние предпочиташ да се припознаваш – „пияна от емоции” или „трезва от разум”?
А.Б.:
 Май винаги съм пияна от емоции. Хубавото е, че в последно време се чувствам малко пораснала и успяват да не ми личат всичките емоции, които постоянно бушуват. Би било супер да се почувствам “трезва от разум”, сигурно е готино, ей така - за разнообразие.

V.S.: Как си пиеш кафето?
А.Б.: 
С много мляко и много захар. Мега сладко.

V.S.: Колко предмета са необходими за пълното ти битово щастие?
А.Б.:
 Първо тръгнах да казвам - много. После се замислих, че ако си имам таблета и прилежащия към него писец, съм си супер. Някаква кутия, от която да вадя храна винаги, когато огладнея и така мога да си живея 100 години.

V.S.: Андреа в профил е?
А.Б.: 
Човек, пълен с добри намерения, идеи и нелепи шеги.

V.S.: Андреа в  анфас е?
А.Б.: 
Често чувам “много си странна”, обаче никак не ми допада. Надявам се хората отстрани да ме виждат каквато съм си - пълна с добри намерения, идеи и нелепи шеги. И мега сладка, естествено.

V.S.: Издай ни една тайна?
А.Б.: 
Не мога да помня лица и хора. Постоянно ме спират хора на улицата, зарадваме си се, говорим си малко, те отминават и аз стоя и се чудя откъде се познаваме.
 

More from View Sofia

Кейти Холмс в страхотно интервю: "На 41 знам какво искам и го постигам сама"

Celebrities преди 3 години

Ако Кейти Холмс беше котка (вероятно много грациозна), днес щеше да живее четвърти или пети живот. На 41 години, тя се радва на лична и творческа свобода, играе във филми и на сцената, отглежда дъщеря си и е на път да направи втория си филм Rare Objects. Тя е независима жена и се гордее с това.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.