Следва

Състезание за Jimmy Choo се вихри в интернет пространството

Кастинг за най-добър модел на България

На 31 октомври 2009, в Dedeman Princess Hotel, гр. София. ще се проведе кастинга за Най-Добър Модел на България 2009....

All fashion преди 14 години

На 31 октомври 2009, в Dedeman Princess Hotel, гр. София. ще се проведе кастинга за Най-Добър Модел на България 2009. Ще бъдат одобрени 16 момичета и 16 момчета, които ще вземат участие във финалния конкурс Най-Добър Модел на България 2009 (Best Model Of Bulgaria 2009).ViewSofia е официален партньор и част о журито на конкурса.


Всеки професионален и начинаещ модел може да има съдбата на любимеца на българските зрители Мехмет от хитовия сериал «Перла», който направи скок в кариерата си след като спечели престижната титла Best Model of the World 2002.
 

Конкурсът Най-Добър Модел на България 2009 (Best Model Of Bulgaria 2009) е част от ежегодния световен конкурс Best Model of the World 2009 (Най-Добър Модел на Света 2009).
 

Като държава домакин на 22-то издание на световния на конкурс, България получи правото да бъдат избрани 2 двойки, които ще представят страната ни на финалите на 11 декември 2009 г, в зала 3 на НДК, град София.
Още една страна получи тези преференциални условия. Турция като собственик на марката Best Model of the World, също ще изпраща две двойки на финалите. В южната ни съседка националният конкурс приключи. Титлите Най-добър модел женски модел на Турция грабнаха Eda Sedali и Tugce Sarikaya, а за Най-добър мъжки модел на Турция - Ilhan Sen и Ercan Meric.

Регламент за участие в кастинга
 

More from View Sofia

More All fashion