Седмичен ХОРОСКОП - 13.05 - 19.05

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Родените под знака на Рак ще трябва да освободят място в графиците си за неочаквано възникнал ангажимент, свързан с член на семейството или по-далечен роднина, задължително мъж. Разбира се, това може да се осъществи и чрез по-чести или по-дълги телефонни разговори, особено ако живеете на различни места.

Внимателно наблюдавайте връзката си с жена, родена под знака на Телец, Дева или Козирог, която може да ви донесе някаква полза или да ви помогне в процеса на самоусъвършенстване.

През тези седем дни ще усетите напрежение с недълготрайна продължителност, свързано с пътуване или новини, които ще получите от място, вън от комфортната ви зона. Ако пътувате с цел уреждане на документи или договор, ще срещнете трудности, но едва ли ще претърпите реална загуба.

Предстоят различни противоречиви ситуации, свързани с финанси, неочаквани разходи или трудности при получаването на пари.

Мъжете на и над 35-годишна възраст ще имат повече семейни ангажименти, но справянето с тях едва ли ще предизвика трудности, докато по-младите представителки на зодията ще имат няколко важни срещи, които ще окажат известно въздействие върху близкото им бъдеще.

Хороскоп

Още от Astro