Седмичен ХОРОСКОП - 13.05 - 19.05

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, предстои ви седмица, в която ще почувствате ползите от предишни мъдри решения или обратно - ще страдате от невземането на такива.
Уроците, които е трябвало да усвоите от неуспешните си взаимоотношения в миналото, сега могат да бъдат полезни, ако ги осъзнаете навреме и съумеете да извлечете поука.

Седмицата ще окаже силно духовно значение върху лъвовете - ще прекарате приятни моменти или ще срещнете неочаквани трудности; това ще зависи от пътя, по който преминавате, и уроците, които сте усвоили досега. Онези от вас, които успешно са се справили с тестове и са оцелели досега, ще изпитат седемдневен „тур за овации“, специални моменти, признания и ще достигнат до важни позиции в кариерното развитие или бизнеса си. Останалите ще трябва да продължат да придобиват опит чрез новите събития, които съдбата е на път да поднесе.

Очакванията ви за специални събития в любовния ви живот тази седмица ще се окажат нереалистични или ще имат напълно различно развитие. Трудно е да се каже дали това ще ви хареса, или не, защото ще зависи до голяма степен от честността в отношенията с партньора ви.
Дамите на и над 35-годишна възраст ще могат да свършат много от нещата в списъка си със задачи, които засягат дома или собствеността, която притежават.

Хороскоп

Още от Astro