Седмичен ХОРОСКОП - 13.05 - 19.05

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, предстои ви седмица, в която ще вложите много енергия и усилия за преодоляване на различни трудности и неприятности на работното си място или в собствения си бизнес. Много е вероятно събитията от тази седмица да ви провокират да вземете решение да напуснете настоящата си позиция, да се преместите на нова работа, да прекратите някаква бизнес дейност и т.н. Развитието ви ще има финансови отношения с млад мъж, който незадължително е член на семейството ви.

Предстоящата седмица може да се окаже началото на нов етап от развитието ви, стига да сте готови за новите възможности, които предстои да се появят. Ще има събития или предложения, които ще ви изненадат, но които си струва да обмислите.

Проблеми, които е възможно да възникнат с дете или между деца и родители, ще създадат напрегната среда в дома ви, но напрежението може бързо да се успокои, ако се посрещне с такт и дипломация. Може би в ролята си на родител или дете не сте готови за някои промени или решения, така че не прибързвайте с действията и решенията си.

По-младите представители на зодията ще обсъждат с приятели различни възможности за допълнителен доход чрез работа на непълно работно време или друг професионален ангажимент.

Хороскоп

Още от Astro