Седмичен ХОРОСКОП - 13.05 - 19.05

Astro преди 4 години

Първата четвърт на Луната в Лъв на 12-ти май поставя настроенията ни в състояние на игривост, посока на самоугаждане и нужда от изразяване на обожание.

Венера в Овен образува секстил с Марс в Близнаци (14 май - 22 май). Именно в този аспект женските (Венера) и мъжките (Марс) сили имат възможност (секстила) да се подкрепят взаимно, да си помагат. Влиянието на Марс акцентира върху осъзнаването и прилагането на действие, движение, ангажираност, а също и на силата и енергията. Венера ни напомня да привлечем към себе си удоволствията, които желаем.

Меркурий в Телец образува тригон с Плутон в Козирог (18 май - 24 май), носейки по-голяма дефиниция на значението на съдбата и позволявайки по-лесно да комуникираме в условията на битки за власт, случващи се колективно по света. Меркурий е комуникационната кула, която предава информация. Разрушителната енергия на Плутон фокусира вниманието ни върху въпроси като заразни болести, безсмислени престъпления, недоразумения между културите, изправени пред пристрастяване и много други болезнени реалности.

Пълнолунието в Скорпион на 18-ти май повишава настроението. Интензивните желания - и това, което ги провокира - разкриват много за това кои сме ние всъщност. Безопасните физически упражнения и дейности са отлични възможности за освобождаване на енергията.

Хороскоп

Още от Astro