Следва

Casual в четвъртък

Състезание за Jimmy Choo се вихри в интернет пространството

Ако обичаш своите обувки поне на половина толкова, колкото Кари Брадшоу, значи следващата информация касае...

All fashion преди 14 години

Ако обичаш своите обувки поне на половина толкова, колкото Кари Брадшоу, значи следващата информация касае именно теб.

Новата интернет заигравка в световен мащаб се нарича Ти, Твоите обувки и Числото 72, а от теб се иска да пресъздадеш тези мотиви в снимки и да ги изпратиш чрез специална форма за контакти директно на Джими Чу. Защо трябва да го направиш ли!?

Ами защото, освен че ще се забавляваш, докато правиш пълен разбор в стил "Сексът и Градът" на шкафа си за обувки, ако спечелиш голямата награда, ще получиш 7 чифта Jimmy Choo, плюс 2 чанти и плюс още доста апетитни за твоята fashion натура подаръци.

Освен всичко останало, ако побързаш, фотографията ти може да бъде изложена на показ не къде да е, ами в Лондон, на изложба, наречена Project PEP в края на октомври. Иначе имаш цялото време на света, а то е до 7 декември, да се вдъхновяваш и да пресъздадеш твоето усещане за модата в кадри.

Ако това не ти е достатъчен мотив, ще ти кажем, че каузата е благотворителна. 25% от онлайн продажбите на Jimmy Choo Project PEP ще бъдат дарени на фондацията на Елтън Джон, за да се осигури денонощен достъп до лечебни центрове за болни от СПИН, които трябва да бъдат лекувани още през първите 72 часа след заразяването си, за да имат по-големи шансове.

Идеята на конкурса е да се обърне внимание именно върху тези важни 72 часа.

И ако вече очертаваш основните пунктове по сюжета на историята на твоите обувки, снимай и изпращай тук.
 

More All fashion