Следва

Любов по време на премиера vol.2: Джордж & Амал Клуни

Win It! Два билета за най-грандиозния музикален фестивал в Европа!

За нощите, които се превръщат в сутрини!

All About Life преди 4 години

Бидейки един от малкото музикални фестивали, плод единствено на движението за свобода, и разграничаващ се със строго социална мисия, която продължава и до ден днешен, миналогодишното EXIT Freedom издание отдаде чест на идеала за лична свободна и използва трибуните си, за да призове към освобождаване от материализма, стереотипите и колективните предразсъдъци, които доминират културата ни в днешно време. Приключението през 2018-та събра повече от 355 000 души в пет страни, а тази година, с малко повече късмет, двама от вас ще са щастливците, успели да се сдобият с пасове за най-желания фестивал в Европа и да станат част от преживяването - и то малко преди началото му!

Следващата стъпка в EXIT мисията е EXIT Tribe 2019, включващ общо пет различни фестивала, и кани както луди фенове, така и влиятелни личности от целия свят - артисти, атлети и други публични персони - за да се обединят с една ясна цел - да защитят планетата ни и живота на нея, такъв, какъвто го познаваме!

1/5 е грандиозният EXIT Festival с дати на провеждане 4-ти, 5-ти, 6-ти и 7-ми юли и помещаващ се в световноизвестната крепост с колосални размери Петроварадин в Нови Сад, Сърбия. Грандиозното събитие за пореден път ще се превърне в сборен пункт на музикално пилигримство за посетители от повече от 90 държави по света, а ние ви даваме шанс да станете част от многолюдната публика, която ще трупа музикални спомени to remember в рамките на цели четири дни. Фестивалът е сред най-бележитите европейски музикални събития в последните години и ще доведе на сцените си хитмейкъри и музикални легенди като The Cure, DJ Snake, Dimitri Vegas & Like Mike, Greta Van Fleet, Lost Frequencies, Skepta, Desiigner, Tom Walker, както и някои от най-големите имена на електронната музикална сцена - Carl Cox, Solomun, Jeff Mills, Tale Of Us, Amelie Lens, Maceo Plex, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Peggy Gou и други. Програмата също така ще осигури разнообразие от над 40 различни музикални сцени и зони, разпръснати навсякъде из крепостта.

Стига толкова за историята, защото вече вероятно нямате търпение да играете: условията са easy peasy lemon squeezy за същинските музикални фенове, а наградата е повече от просто заслужаваща си! Всеки от вас, който последва канала на @viewsofia в Instagram, хареса поста с публикацията за #ExitMusicFestivalGIVEAWAY-а ни, сподели като коментар името на групата/изпълнителя/DJ-я от списъка с гостуващите на фестивала, когото направо си умира да чуе и види на живо, и отбележи човека, с когото иска да сподели това 4-дневно музикално приключение, има пълната възможност да бъде големият късметлия, който ще бъде изтеглен на случаен принцип, седмица след началото на играта. Допълнителни точки трупа всеки, който направи допълнителното усилие да сподели поста със свои приятели на стори и отново отбележи @viewsofia.


Просто информативно и за да се подсигурите, ако от опит знаете, че на късмета ви не може да се разчита особено, 4-дневните билети са на цена от 115лв., а еднодневен билет за първия ден на феста (4 юли), когато хедлайнери са The Cure, е 53лв.; еднодневен пропуск за същия ден с достъп до Фен Зоната е 69лв., а VIP Gold билет за 4 юли е 210лв. и се закупуват на www.exitfest.org, www.partytravel.bg, www.bilet.bg.

More All About Life