Следва

Dubgee: Линията дрехи на Упи Голдбърг

Носталгия по 70-те и фермата в Пенсилвания в колекцията на Tory Burch

За резорт 2020-та Тори Бърч ни пренася в Пенсилвания, откъдето директно черпи вдъхновение за новата колекция на едноименния си бранд...

Runway преди 4 години

Всичко в показаните дизайни е лично и тясно обвързано със спомените от детството на дизайнерката в семейната ферма. Тези препратки се пренасят в line up-а с помощта на ватирани материи, взаимствани от традиционните за района шалтета с разнообразни принтове и бродерии на птици и диви цветя от заобикалящите ги фауна и флора.

Освен богатите принтове, които дизайнерката описва още като психеделични в своите съчетания от циклама, зелено и жълто, тя се опира на гардероба на баща си от едно време що се отнася до силуети. С подчертан 70-тарски привкус, те включват дебели карирани палта, кожени карго якета, туиден костюм, плисирана миди пола в калейдоскоп принт, както и повлияни от настоящата prairie тенденция романтични рокли, радващи се на огромно внимание през настоящия сезон.

Въпреки очевидната еклектика, дизайнерката твърди, че се опитва да се придържа към минималистична естетика, което вероятно може да бъде погледнато така през една различна призма. Дизайните се редуват помежду си в разточителен с дантели и къдри вид или наистина сравнително по-обран и минималистичен такъв, съсредоточен около добрата кройка без излишен шум. Самата Тори споделя, че колекцията представлява съпоставяне между природата, детството й и познатите за личния й бранд жизнерадост и приповдигнатост, неотлъчно придружаващи всеки неин дизайн, който разглеждаме в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.