Следва

Roma Amor, искаме те цялата!

Всички носят: Горното и долното слято

null

All fashion преди 4 години

Гащеризонът представлява основната и съществена част от утилитарния стил, който без много напъни успява да се нареди сред водещите тенденции за сезона. Дизайнерските предложения от котешката пътечка изобилстват, събираме ги в богата галерия тук, докато днес пренасяме вниманието си върху улицата, където тенденцията разцъфва с пълни сили.

Гащеризоните, предимно в макси вариант, с къс или дълъг ръкав, в свободен силует и памучен, предимно деним плат, се разпростират надълго и нашироко що се отнася до модерни елементи, неизменно присъстващи в стрийт стайл селекциите. Видът му не може да се сбърка, а и се забелязва в почти всеки Instagram профил на модните момичета, които ревностно следим. Jeanette Madsen, Hanna Stefanson, Adenorah и Lisa Olssons са само малка част от имената, които посочваме като добър пример за подражание, а техните стилизации по темата, подобно на всички останали тук подбрани, са едновременно смели и обрани откъм естетика. Смели основно по отношение на цвят, най-ярките модели идват в ярки и сочни жълти, оранжеви и розови тонове, а фаворитният маниер на носене е на висок ток, кецове или груби dad сандали, завърнали се с нови сили за Пролет/Лято 2019-та.


След ярките цветове, вторият най-често срещан вариант е в бяло или екрю, както и разбира се, цялата синя деним палитра, която брандовете могат да предложат. Както споменахме по-горе, дизайнът присъства свободно сред дизайнерските колекции, показани по време на модния месец, но търсената естетика без никакво закъснение се пренася и при хай стрийт имена като Asos, Topshop и датските експерти Ganni, които предлагат доста приятни интерпретации на сезонната тенденция>>>







































More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.