Следва

Roma Amor, искаме те цялата!

Всички носят: Горното и долното слято

null

All fashion преди 4 години

Гащеризонът представлява основната и съществена част от утилитарния стил, който без много напъни успява да се нареди сред водещите тенденции за сезона. Дизайнерските предложения от котешката пътечка изобилстват, събираме ги в богата галерия тук, докато днес пренасяме вниманието си върху улицата, където тенденцията разцъфва с пълни сили.

Гащеризоните, предимно в макси вариант, с къс или дълъг ръкав, в свободен силует и памучен, предимно деним плат, се разпростират надълго и нашироко що се отнася до модерни елементи, неизменно присъстващи в стрийт стайл селекциите. Видът му не може да се сбърка, а и се забелязва в почти всеки Instagram профил на модните момичета, които ревностно следим. Jeanette Madsen, Hanna Stefanson, Adenorah и Lisa Olssons са само малка част от имената, които посочваме като добър пример за подражание, а техните стилизации по темата, подобно на всички останали тук подбрани, са едновременно смели и обрани откъм естетика. Смели основно по отношение на цвят, най-ярките модели идват в ярки и сочни жълти, оранжеви и розови тонове, а фаворитният маниер на носене е на висок ток, кецове или груби dad сандали, завърнали се с нови сили за Пролет/Лято 2019-та.


След ярките цветове, вторият най-често срещан вариант е в бяло или екрю, както и разбира се, цялата синя деним палитра, която брандовете могат да предложат. Както споменахме по-горе, дизайнът присъства свободно сред дизайнерските колекции, показани по време на модния месец, но търсената естетика без никакво закъснение се пренася и при хай стрийт имена като Asos, Topshop и датските експерти Ganni, които предлагат доста приятни интерпретации на сезонната тенденция>>>







































More All fashion