Следва

Капана Фест с изложба и графит на Nasimo!

LOST GIPSY LAND Festival: приказка в сърцето на Стара Планина

1 и 2 Юни 2019 - Bedouin Adventure Bar! 

All About Life преди 4 години

Представете си следната картина: стотици хора със свободен дух, танцуващи под ясното звездно небе, заобиколени само от дива природа и бушуващи водопади. Пространство, в което трябва да следваш три простички правила - обичай, не съди, изрази себе си.



Lost Gipsy Land не е обикновен музикален фестивал. Всеки, дръзнал да стигне до локацията му, ще попадне в един магичен свят, включващ не само музика, а и своеобразен Hippie Market, представящ над десет бранда за дрехи, бижута и аксесоари, подходящи за съответната парти концепция. Workshops, henna art, огнено шоу, медитация, йога практики, tribal dance, табата, таро карти, домашно приготвена храна и напитки са само част от допълнителните активности...

 


Звучи като сън или приказка, нали?
Една такава приказка предстои да се превърне в реалност на 01 и 02 Юни -  No Ordes и Bedouin Adventure Network представят Lost Gipsy Land. Горски фестивал, където главно действащо лице си Ти и твоят свободен дух!

В забързаното си ежедневие, всички ние губим връзката с природата, която вярваме, че е от изключително значение за вътрешния ни баланс. Поради тази причина, организаторите от No Orders Community избират именно това мистично и силно енергийно място, за да отбележат встъпването в лятото. Да, говорим за локацията, която все повече привлича внимание към себе си – Bedouin Adventure Bar.



Летният бар е разположен в близост до село Валевци, община Севлиево, върху 4,9 дка равна площ непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на река Росица. Огромна отговорност е запазването на тази уникална среда, затова летният бар е изцяло изграден от дърво и камък, добити от местните недра на планината, заедно с неповторим дизайн и архитектура, подчертаващи естествената красота на природата.

За откриването на тазгодишния си сезон, Bedouin Adventure Bar влиза в колаборация с може би най-добрата организация за събития с конкретна тематика, а именно No Orders. Така се ражда и идеята за LOST GIPSY LAND - двудневен мини фестивал, сгушен в прегръдката на Стара Планина, който има потенциала да се превърне в ежегодна традиция.



Брандът, който Diass заедно с Ивета Александрова и екипът им развиват вече трета поред година, има за цел да разчупи стереотипа за събитие с електронна музика, като залагат на много други активности по време на партитата си като изкуство, специфична декорация, аромати и храна, маркет за дрехи и бижута, огнено и визуално шоу, арт перформънси и всякакви цветни щуротии, които мигновенно стоплят сърцето ти и те карат да се усмихнеш.



No Orders събитията са и територия, на която всеки е приканен да се маскира или облече в нестандартен и цветен костюм, с цел всички заедно да изградим атмосферата на партито и да се обединим като едно свободолюбиво и смело да изрази себе си семейство.

В музикално отношение, No Orders залагат на по-мелодичната и дълбока страна на електронната музика, обединяваща deep house, ethno & world, afro house и melodic techno ритми. Зад пулта през двата дни ще се диджеите Diass, Jiro и Michael Veili.
Поради алтернативната локация на фестивала и не дотолкова богатия избор за нощувка в района, организаторите са обособили специална къмпинг зона, в която може да разпънете ваши собствени палатки, усещайки истинския смисъл на понятието „хотел безброй звезди”.

Вход само на място – 20 лв.

FESTIVAL PROGRAM:

:: Music ::
* Diass
* Jiro
* Michael Veili
* Flea Market
* Workshops
* Yoga
* Henna Art
*Tarot Card Reader
* Tribal Dance
* Tabata
* Transformation Gate
* Ritual Ceremony



Директен линк към събитието във Facebook 
GPS координати за локацията - Latitude 42 854154, Longitude 25 094404 местност "Писания Камък", 5400 Sevlievo

www.facebook.com/no.orders.events
www.facebook.com/BedouinAdventureNetwork

www.facebook.com/DjDiass
www.facebook.com/jirodj
www.facebook.com/djmichaelveili


More All About Life