Следва

Стилът на... Китин Муньос

Старата любов ръжда не хваща – Сиена и Джъд отново заедно

Още една британска двойка поднови романтичните си срещи. Първо бяха Ейми Уайнхаус и Блейк Филдер, а сега...

Лица преди 14 години

Още една британска двойка поднови романтичните си срещи. Първо бяха Ейми Уайнхаус и Блейк Филдер, а сега Сиена Милър и Джъд Лоу. Започваме да се чудим кои ще бъдат следващите – Кейт Мос и Пийт Дохърти?!?

Джъд Лоу и Сиена Милър редовно излизат на срещи. Романтичната им връзка започна докато двамата снимаха филма „Алфи” през 2004, но две години по-късно се разделиха след изневяра на Джъд Лоу с детегледачката. В последно време Сиена и Джъд се срещат тайно в Ню Йорк, където и двамата участват в представления на Бродуей.

„Сиена и Джъд излизаха заедно няколко пъти и всичко върви много добре. Те отчаяно искат да запазят излизанията си в тайна тъй като раздялата им бе толкова публичната. Те не искат усложнения особено след като Джъд току-що стана баща на дете от друга жена.” казва близък до двойката. Джъд Лоу призна бащинството си на новородената София, която е плод на краткотрайната му връзка с модела Саманта Бурк.

„ Сиена бе с разбито сърце на няколко пъти от Джъд, но тя беше млада и това беше първото й сериозно влюбване. Това, което остава неразкрито е, че те винаги са били близки и никога не е ясно какво ще се случи,” продължава източникът.

За да скрият връзката си, двойката е въвлякла в случая и Джони Лий Милър, който партнира на Сиена в Бродуей. „ Джони е много добър в това да заблуждава папараците. Той върви по улиците със Сиена, докато Джъд ги чака зад ъгъла.

Говорителят на актьора е потвърдил, че двойката се е срещала, а Сиена, която все още носи диамантения си годежен пръстен от Джъд споделя, че няма нищо странно в това да прекарват време заедно и признава, че досега е гледала два пъти „Хамлет”, където новия- стар любим на британката участва.

 

More Лица