Следва

За първи път в историята: Памела на корица на Vogue

Cannes 2019: Ева Лонгория, Селена Гомес и още звезди от откриването на фестивала

red carpet finest...

Celebrities преди 4 години

72-то издание на филмовия фестивал в Кан вече започна, а по червения килим на тържествената церемония по откриването минаха звезди като Селена Гомес, Тилда Суинтън, Ева Лонгория, Джулиан Мур и още много други знаменитости.

И този път скандали около иконичното кино събитие, разбира се, не липсваха. Жените и холивудски активисти осъдиха артистичният директор Тиери Фремо за това, че реши да присъди на Ален Делон почетната награда, тъй като на емблематичния френски актьор и секс символ на 60-те години му се преписват епитети като сексист, расист и хомофоб.

В галерията горе>>>, обаче, загърбваме драмата и с удоволствие разглеждаме кой на каква визия заложи за премиерата на The Dead Don't Die и съответно стартът на Cannes 2019-та.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.