Следва

Месец след раждането: Тина на Венсан се показа

За първи път в историята: Памела на корица на Vogue

who wants to kill Pamela Anderson?

Celebrities преди 4 години

51-годишната Playboy звезда Памела Андерсън се появи на корицата (или по-скоро на три!) на Vogue.


Иконичната блондина позира за чехословашкото юнско издание на модната библия, вдъхновенo от култовата чешка комедия от 1966-та - "Кой иска да убие Джеси?" на режисьора Вацлав Ворличек.


Кадрите са дело фотографа от Берлин - Дан Белю. А на една от снимките за корица Памела позира на скалист връх облечена във Версаче, панталони на Макс Мара и червени обувки на Роджър Вивие. На друг кадър - Андерсън е заснета на фона на океана в рокля и огърлица с големи камъни на Антъни Ваккарлело за Ив Сен Лоран.

За третата заглавна снимка изкусителната актриса е в басейн, облечена в риза Chanel и шорти от колекцията на Риана Savage X Fenty.


Изненадващо, но факт: през цялата си кариера Андерсън никога не се е появявал на корицата на Vogue.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 16 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.