Следва

Месец след раждането: Тина на Венсан се показа

За първи път в историята: Памела на корица на Vogue

who wants to kill Pamela Anderson?

Celebrities преди 4 години

51-годишната Playboy звезда Памела Андерсън се появи на корицата (или по-скоро на три!) на Vogue.


Иконичната блондина позира за чехословашкото юнско издание на модната библия, вдъхновенo от култовата чешка комедия от 1966-та - "Кой иска да убие Джеси?" на режисьора Вацлав Ворличек.


Кадрите са дело фотографа от Берлин - Дан Белю. А на една от снимките за корица Памела позира на скалист връх облечена във Версаче, панталони на Макс Мара и червени обувки на Роджър Вивие. На друг кадър - Андерсън е заснета на фона на океана в рокля и огърлица с големи камъни на Антъни Ваккарлело за Ив Сен Лоран.

За третата заглавна снимка изкусителната актриса е в басейн, облечена в риза Chanel и шорти от колекцията на Риана Savage X Fenty.


Изненадващо, но факт: през цялата си кариера Андерсън никога не се е появявал на корицата на Vogue.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.