Следва

KylieBaby by Kylie Jenner: Дженър превзема детската модна индустрия

Романтичното бягство на Jonathan Simkhai в Сидни

cruise vibes...

Runway преди 4 години

Джонатан Симкай, чиято централа се намира в Лос Анджелис, а представя колекциите си по време на нюйоркската седмица на модата, долита чак до Австралия, където в момента се провежда подобен моден форум, но в Сидни. Самият той споделя, че решението му е повлияно е множеството големи имена в индустрията, които пътуват до различно точки на света, за да презентират - Dior, Louis Vuitton, Chanel, Prada.

Случайност или не, резорт колекцията на американския дизайнер се вписва повече от прекрасно в слънчевите плажове на Сидни и възхитителните залези, както и като цяло в младежката и смела атмосфера, с която градът се оприличава. А неговата колекция е точно такава - с цветовете на наситения залез и носеща духа на ваканционното бягство, тя се състои от сладките тонове на оранжево, розово, жълто, но и още синьо и лилаво. Изработени от коприна, wrap топовете и слип роклите са великолепно драпирани в комплиментиращи фигурата силуети, към които трудно можем да останем безразлични. Красиво движещите се материи преминават по-нататък в леки кимона и рокли-ризи, които са вече с различно звучене от гореспоменатите драперии.

Не цялата колекция обаче минава под тона на свободния дух и приключенията. Дизайнерът подготвя и серия от по-строги в естетиката си ансамбли, изработени от мека напа кожа, които макар и неромантични, биват доста смели и edgy като прочит - гащеризон, рокля и сетове от топ и панталони с много висока талия и процепи поставени като акцент. Освен тази част на line up-а, подобно настроение се тълкува и при роклите, наподобяващи смокинг, респективно в мини и миди вариант, изработени от креп и с копринени ревери>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.