Следва

Валентин Ганев с премиера за гениален двоен агент - изобретател

All hail The King! Негово Величество Карл Кокс се завръща!

Едва поели дъх от изминалите празници, титаните от Метрополис ни щурмуваха с новина, която предизвика множество бурни вълнения във всички почитатели на eлектронната музика.

Music преди 4 години

Негово Величество Карл Кокс се завръща!



След 4 годишно отсъствие българската публика отново получава възможността да изживее една вечер с Краля!

Пионерът в техното, най-титулуваният диджей в света е безапелационен център на електронната галактика. Неговите гостувания се характеризират с препълнени зали, страхотна музика и уникални емоции, които го правят един от най-желаните артисти за всички фестивали по света. Неговата програма без преувеличение е запълнена за години напред и е висока чест за Българската публика и Метрополис да бъдат част от нея.



За да бъде преживяването Карл Кокс и Метрополис пълно, организаторите са избрали събитието да се осъществи във втората(след зала ‘България’) с най-добро акустично оформление зала в София - ‘Асикс Арена’ - новото име на зала Фестивална, чийто ремонт я направи една от най-модерните съоръжения на Балканския полуостров. Там, където преди повече от 10 години над 9 000 души танцуваха с “шоколадовия Буда”.

Голямо признание за нашата публика е и фактът, че сетът му ще продължи минимум 4 часа, нещо крайно необичайно за звезди от неговия ранг.



От днес, всеки желаещ да се сдобие с билет за титаничното преживяване, може да закупи своя билет в мрежата на ​Ивентим и Изипей, както и през онлайн портала ​Ипей-Гоy​.
Първите 200 билета са на супер промо цената от 30 лв.

Повече информация за ​събитието​ ще откриете на тяхната Фейсбук страница​.

More Music