Следва

Назаем взехме: Какво кара мъжете да кръшкат

Мама, аз и той: Семейство Клуни с тъщата

family first!

Celebrities преди 4 години

58-годишният Джордж Клуни продължава да представя мини сериала си Catch-22, който не само режисира, но и играе една от главните роли, в световен мащаб.

След Ню Йорк и Рим идва Лондон, където актьорът, изненадващо за всички, се появи не само в компанията на съпругата си Амал, но и в тази на майка й Бария Аламудин.


Известната майка вече неколкократно се е появявала публично с дъщеря си, но от около година и половина сериозно намали показванията си под светлините на прожекторите. Последно Бария подкрепи зет си на премиерата на лентата Suburbicon а ето че сега е в същата рокля.


Разбира се, семейство Клуни и тъщата предизвикаха сериозен фурор на червения килим. Амал отново зарадва публиката по особено стилен начин. Този път модният й избор падна върху тясна midi рокля от Ralph & Russo, чийто корсет е бродиран със златни пайети, а полата наподобява опашка на русалка. 41-годишната адвокатка допълни перфектно визията на съпруга си, който този път заложи изцяло на черната гама, комбинирайки noir риза с елегантен костюм.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.