Следва

Кайли Дженър пуска и линия грижа за коса

Изненадваща. Объркваща. Разтърсваща

Правилата са създадени, за да бъдат нарушени. Нормите - оспорени.

Face преди 4 години

Надали жената притежава по-могъщо оръдие на манипулация от погледа си и умението да борави с него. Така де, покана за флирт се пише с очи. За екзекуция също.

Вроденото чувство за вкарване в употреба на определени премрежени или въртеливи движения трябва да бъде задължително подкрепено от солидна основа, подчертаваща силата и магнетизма на погледа. Откакто свят светува средствата за описване и подчертаване са спиралата и очната линия в различни вариации. И все пак сред най-търсените ефекти си остават обемът и извитите мигли, обезателно спиращи дъха.

ИЗНЕНАДВАЩА. ОБЪРКВАЩА. РАЗТЪРСВАЩА.
Да си достатъчно смел да бъдеш различен е философията на GIVENCHY. Правилата са създадени, за да бъдат нарушени. Нормите - оспорени.

Според GIVENCHY, красотата и уникалността винаги вървят ръка за ръка. Въпреки че това понякога може да бъде смущаващо. Смело игнорираща всички норми, VOLUME DISTURBIA е създадена от Никола Дежан, за да подкрепи всеки вид красота, всеки стил на всеки пол, тоест да подпише всяка покана за флирт и екзекуция. Красотата е да си себе си! Да си различна и непримирима.

Pro tip от самия Никола Дежан: "За контролирано нанасяне, премахнете излишния продукт от четката, за да придадете обем и очертание на всяка мигла. После нанесете върху миглите толкова от продукта, колкото желаете, за да създадете екстремен обем."

Към изобилната текстура на спиралата, идваща в интензивно черно и провокативно червено за по-смелите, добавяме наситената текстура на DISTURBIA EYELINER - безспорен must-have, изпъкващ сред конкурентите си не само заради крещящо червената си опаковка, а и заради безпрецедентните си издръжливост и интензитет.

Не се свенете, а се присъединете към Givenchy Beauty клуба, за да разполагате със свободата да пишете каквито си пожелаете покани и послания, засилени към Вселената от изразителните мимики на погледа>>>

Иновативната формула на спиралата на Givenchy, както и очната линия се очаква да бъдат лансирани в края на юни, а дотогава имате време да тренирате разни погледи - заплашителни, очарователни, умолителни...

More Face