Следва

Lunchtime shopping: Гащеризони всякакви

Double Trouble: Розови или кафяви, еднакво идиотски

Част от новата pre-fall 2019 колекция на датската Ganni.

All fashion преди 4 години

Току-що заредена в онлайн магазина на марката, новата междусезонна колекция следва вече утвърдения, в посока модно внимание и печалби, път от последните два сезона, в които неотдавнашната /брандът е роден през 2009 година/, и сравнително бутикова като обем на продажбите марка стигна небето, и дори го задмина, ако го приемем за лимит.

За първите относително хладни дни, в колекцията, именувана "CULTURE CLASH", откриваме дрехи и аксесоари, продължение на пролетно-летните предложения, но разчупени, поръсени с различност и идея нахални, комбинация от неща, която направи Ganni световно призната в последните 12-тина месеца.

Вдъхновението за колекцията идва от едно посещение, това на креативния директор - Ditte Reffstrup при сестра й, която тогава, в средата на 90-те, живее в Ливърпул. Спомняйки си микстейпа на тази ера, Дите разказва историята на два свята - този на провинциалното момиче и другия - емблематичен за 90-те, този на Brit-Pop манията.

В Double Trouble днес избираме между двама братя близнаци - трудни за описване, но някак сладки да си ги представим закопчани върху фините си прасци.

Идиотският, почти каубойски, почти-не-знаем-какъв-ботуш, е наличен в лицева кожа в розово и в кафяв набук, и определено изглежда толкова голо, нахално и младо, че премигваме по-дълго от обикновено пред цената от 519 евро и просто взимаме чифта по свой избор.

Розовият или кафявият близнак, решаваме в анкетата долу>>>

Анкета

Лицево розово или кафяв набук?

More All fashion