Следва

Nike + женски футбол = стрийт модна колекция

#ootd: Ивелина Чоева

Име: Ивелина
Години: 21
Ръст: 180 cm
Професия: модел

All fashion преди 4 години

Иначе казано - момичето от корица на Vogue, което освен с позиране пред обектива се занимава и с маркетинг из ширините на Лондон. Говорили сме за нея ТУК и ТУК, днес, обаче, хвърляме око на модния й избор.



След Елма и Ваня, Ивелина се включва в обновената ни рубрика #ootd, в която се вдъхновяваме от родните звездни лица и техните стилни интерпретации, които ще споделят с нас.

"Червеното ми е любим цвят! Обожавам да го съчетавам и нося. Този аутфит ми е идеалната среда между стил и комфорт, на които винаги залагам в забързаното ежедневие."


шорти: Zara
топ: Mango
връхна дреха: Anya Hindmarch
клъч: Karl Lagerfeld
часовник: Rolex
пръстен: Louis Vuitton
боти: Asos
гривна: David Yurman


Аутфитът на Ивелина, както самата тя ни сподели, в музика звучи така: 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 10 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.