Даниел Поутър в SOFIA LIVE CLUB скоро!

На 3 и 4-ти ноемвр в SOFIA LIVE CLUB ще гостува един от най-чаровните и харизматични поп певци на последното...

На 3 и 4-ти ноемвр в SOFIA LIVE CLUB ще гостува един от най-чаровните и харизматични поп певци на последното десетилетие Даниел Поутър.  Невероятният скок на кариерата си, поп звездата предизвиква благодарение на неустоимия хит “Bad Day”. Парчето става най-въртяната песен в Европа през 2005г., достигайки първото място на националните чартове на Великобритания, Германия, Франция, Холандия, Швейцария, Белгия, Дания и Норвегия.

Когато Даниел Поутър започва работа върху новия си албум Under the Radar в студията на Лос Анжелис с продуцентката си Линда Пери, той си няма и идея какво ще е звученето. „Знаех само, че песните са добри” – казва бившият цигулар и настоящ певец, композитор и пианист – „но не предполагах, че ще включим толкова китари; също така никога не съм си мислил, че ще бъде електронно. Не знаех, че ще включим струнни инструменти. Но Линда е невероятно гъвкава по отношение на музиката и аз просто трябваше да я оставя да развие идеите си.”

Линда Пери е човекът, който стои зад гърба на големи имена в музикалния бизнес като Гуен Стефани и Кристина Агилера. Самата тя е музикант и автор на песни, известна е с бруталната си откровеност и силно-емоционалното въздействие върху изпълнителите. В албума Under the Radar, тя успява да измъкне всичко от Поутър и да го канализира в изпълнението на живота му.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.