Следва

Detox не за тялото и душата, а за косата

Не всички джентълмени предпочитат блондинки!

И разполагаме с 19 на брой холивудски знаменитости, за да го докажем!

Hair преди 4 години

Така и така се намираме във водовъртежа на негласната надпревара "Коя ще се омъжи първа", та поне да се поучим от "по-успешните" в сферата.

Шегата настрана, обратно на всеобщото мнение, че освен джентълмените, и самите дами предпочитат да бъдат блондинки, в галерията горе>>> подреждаме една до друга деветнадесет натурални блондинки, коя от коя по-известни и успешни, които избират професия Брюнетка пред това да бъдат Naturally Legally Blondes. Разбира се, някои се връщат към естествените си руси корени, но кои сме ние да съдим. Е, можем да кажем едно-две неща по повод цветовите трансформации, но избираме да сме политически коректни и да не задълбаваме по темата.

Част от причините за рязката смяна на цветовете, освен до мъжете, нерядко опира до чисто практични причини - честото боядисване, нелеката поддръжка, изтощителните процедури по боядисване и така нататък. Истината е, че си е плашещо и то не само за нас - надали Бела Хадид и София Вергара са преминали в брюнетския отбор съвсем лекомислено. В любовта и в боядисването не всичко е позволено, особено грешките и най-вече по-необратимите от тях. Но ако натуралният рус нюанс на косите не ви приляга до степен Зоуи Дешанел (последна в списъка по-горе), спешно, и предпазливо, трябва да се вземат мерки.

Дълготраен цвят. Блясък. Защита. Това са трите постулата при боядисване. Добавяме формула от ново поколение, високи технологии, ефикасни тинктури и растителни екстракти без съдържание на амоняк и получаваме PHYTOCOLOR, осигуряваща на нас, на Ема Стоун, на Оливия Уайлд и Рийз Уидърспуун, иновативна формула, която обещава дълготраен цвят, като ограничава до минимум риска от алергични реакции и гарантира максимална грижа за скалпа и косата.

Експертите колористи на Phyto разработват формула, която е еднакво ефикасна и щадяща и е първата по рода си безамонячна перманентна боя за коса, съчетаваща висока концентрация на ботанически пигменти - при някои от цветовете до 74%. На свой ред те осигуряват перфектно цветово изпълнение, което, повярвайте ни, не сте срещали досега, каквото и друго да сте ползвали!



За този чаровен Лейтън Мийстър (разбирайте Блеър Уолдорф) ефект на 6.77 капучино кестенявото, а и другите също толкова подканващи към боядисване 15 нюанса, разчитаме на натуралните растителни пигменти, съдържащи се в боите от серията на PHYTOCOLOR - облепиха, жълтуга, кореопсис, брош и бразилско дърво. Одобрително кимаме и към отговорниците за блясъка в косите - маслото от жожоба, манои, Еpaline и кората от хинап.

Колкото и да е ожесточена надпреварата, в 21 век говорим за #girlpower, така че блондита, брюнетки или огнени червенокоски, значение няма, всички се забавляваме еднакво. А и, честно казано, на филмови продукции от 53-та вече не разчитаме: джентълмените отдавна са загубили правото си на избор - избираме ние!


Тази и други бои от серията PHYTOCOLOR, може да намерите на phyto.bg, както и в аптечната мрежа.

More Hair