Седмичен ХОРОСКОП - 20.05 - 26.05

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, предстои ви седмица, в която можете сами да си нанесете емоционални щети посредством необмислени действия или думи.

Дали ще оползотворите времето си, или ще пропилеете дните от предстоящата седмица, зависи изцяло от вас – планувайте предварително, за да не се разсейвате, а и заблуждавате, че разполагате с кой знае колко време за изпълнение на задачите си.

Препоръчително е всячески да пренебрегвате опитите за манипулиране или отрицателно въздействие от страна на хора, които са склонни да виждат само проблемите в живота и емоциите, които излъчват към Вселената са само отрицателни.

Не е изключено някои от вас да бъдат поставени под известно емоционално напрежение поради неприятни събития в живота на млад човек от близкото ви обкръжение.

Проблемите на работното ви място биха могли да бъдат причина за по-голямото напрежение в дома или семейните ви отношения.

Избягвайте да заемате оборудване и лични вещи за ползване от други хора, дори и да са ваши приятели. Ако не сте достатъчно предпазливи, е възможно да се заформят неприятности и усложнения, които да повлияят негативно на отношенията ви.

Хороскоп

Още от Astro