Седмичен ХОРОСКОП - 20.05 - 26.05

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

За представителите на зодия Рак седмицата ще наложи обстойно обмисляне на предложение или идея, идващи от страна на жена, и които могат да повлияят на семейните им отношения и планове или да имат връзка с работния процес.

Любовният ви живот ще премине през моменти на неразбирателство или противоречие с партньора ви, което ще ви засегне емоционално, но едва ли ще продължи дълго. Особено деликатни ще бъдат тези отношения и връзки, които са повлияни от коментари и намеса от страна на трети лица.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа, свързана с пътувания, транспорт, комуникации, туризъм, куриерски услуги и тем подобни. В тези сфери ще бъдат постигнати добри резултати и важни успехи.

Седмицата е благоприятна и за започване на нова работа в друг град или държава, независимо от продължителността на професионалния договор.

Здравето на ваш роднина ще изисква грижа, но доброто и навременно лечение ще доведат до бързо и безпроблемно възстановяване.

Седмицата ще бъде началото или връх в развитието на промяна в живота на жените на и над 35-годишна възраст. Важно е да обмисляте много внимателно всяко ваше действие през тези седем дни, защото то ще има трайно значение в живота ви.

Хороскоп

Още от Astro