Седмичен ХОРОСКОП - 20.05 - 26.05

Astro преди 4 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ще говорите за нови възможности и перспективи за промяна в работата или мястото на образование с нещо, което е по-добро за вас и бъдещето ви. Ще имате основателни причини да обмисляте подобни действия, но не бързайте с решенията си. Неприятен инцидент на работното ви място също може да бъде причина за такова желание, особено за тези от вас, които са необосновано обвинени в пропуск или грешка.

През седмицата ще бъдете изненадани от новини, събития или оферти, свързани с някого, живеещ на място, различно от вашето местонахождение.

Избягвайте конфликтите, тъй като някой умишлено ви провокира с лъжа или интрига в определена ситуация, за да ви накара да се смутите или да ви причини загуба.

Тази седмица ще се наблюдават различни събития, свързани с раждането на дете, бъдещо майчинство, личен празник за детето и пр. Очертава се да имате повече контакти с приятели от близо и далеч. В повечето случаи те ще се свържат с вас по различни причини.

Представителите на Везни ще очакват действия или решения на човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева, който ще отразява техните финансови интереси.

Дамите правят смели планове за бъдещето си, които са напълно реализуеми, още повече, че разполагате с подкрепата на семейството си и на хората, които са важни за вас.

Хороскоп

Още от Astro