Следва

Ким & Кание разкриха необичайното име на сина си

We love: Уилям, Кейт и децата из дивата природа

royal family...

Celebrities преди 4 години

Бъдещите крал и кралица на Великобритания си спретнаха разкошен уикенд из дивата природа.


37-годишният принц и 36-годишната херцогиня заведоха трите си деца в специален парк, дело на самата Катрин, в Челси, а в официалния профил на Kensington Palace вече се появиха нови семейни кралски снимки.

"Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са развълнувани да споделят нови семейни снимки от посещението си в градината в Челси. Нейното Кралско Височество подкрепя факта, че да бъдеш на открито и на чист въздух има положителен ефект върху физическото и психическото здраве, особено върху развитието на децата", гласи част от текста, който придружава кадрите.



На фотосите кралските наследници принц Джордж, принцеса Шарлот и невръстният принц Луи, облечени в лежерни пролетни тоалети, се забавляват на люлка, в дървено типи и на малко мостче над рекичка, докато родителите им им се радват в захлас.

Всъщност, специалната woodland playground, създадена от херцогинята на Кеймбридж, е част от цветното шоу на Челси, което отваря врати утре 21-ви май и всички посетители ще могат да видят с очите си какво е сътворила кралската съпруга.

P.S.: Абсолютно влюбени сме във флорална макси рокля, която е вече out of stock разбира се, на Катрин, която е с етикет &Other Stories и струва скромните 79 паунда. Кралската лежерна и много пролетна визия херцогинята завърши, обувайки еспадрили Carina на Castaner, които са тотален must have за топлите сезони, нали?


More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.