Следва

Изложба РЕВИЗИЯ на Стефан Груев

Неизвестни предсказания на Ванга излизат...

... в нов документален филм

Movies & TV преди 4 години

Неизвестни и неразказани досега пророчества на известната в цял свят българска ясновидка Ванга ще видят бял свят в документалната продукция “Ванга - човек и феномен”, чиято премиера и единствена прожекция ще бъде в Зала 1 на НДК на 19 юни.


Вдъхновител на филма се оказва известният руски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който навремето се среща с Ванга в Рупите чрез сегашния сценарист и режисьор на продукцията Стоян Петров.


Ванга и Кирсан

Наред с известните вече предсказания на пророчицата - за трагедията от проливането на кръвта в Сирия, за избора на първия чернокож президент на САЩ Барак Обама, за кошмара от пламъците на Нотр Дам, във “Ванга - човек и феномен” се показват архивни кадри за бъдещето на Русия, България, Америка и Япония.


More from View Sofia

Миланската La Scala откри сезона с "Борис Годунов": Руската култура не може да бъде отменена

Events преди 1 година

Вчера, 7 декември, най-прочутият оперен театър в света - Ла Скала в Милано откри новия си сезон. За премиерната представление бе избран шедьовърът на Модест Мусоргски "Борис Годунов". Впечатляващ бе мащабът на вечерта: сред гостите се появиха много влиятелни хора и политици, включително новият италиански премиер Джорджия Мелони, президентът Серджо Матарела с дъщеря си Лаура, министърът на културата Дженаро Санджиулиано и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен

More Movies & TV