Следва

Почисти и разкраси: Мария Силвестър и ГРАДЪТ

Back in the game: На 83-ри Ален се върна в Кан

"жива легенда и икона от световен мащаб"

Celebrities преди 4 години

Ален Делон бе удостоен с почетната „Златна палма” на филмовия фестивал в Кан за приноса си към филмовата индустрия. Като част от церемонията по връчването на престижната наградата на френския актьор бе показана и криминалната драма Mr. Klein от 1976 г., в която той играе с Жана Моро.

Въпреки скандалите, американски активистки се противопоставиха на наградата на Делон, заради расистките, хомофобските и анти-феминистките му изказвания. В отговор на критиките председателят на филмовия фестивал в Кан Тиери Фремо заяви, че Ален е "жива легенда и икона от световен мащаб" и абсолютно е заслужил почетния приз.


А 83-годишният кино мачо не се поколеба да мине по червения килим с високо вдигната глава, пременен в стилен черен костюм, допълнен от елегантна бяла риза.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.