Detox не за тялото и душата, а за косата

Detox не за тялото и душата, а за косата

Ще срежете ли косата си?

Късите прически са ултра модерни за сезон Пролет/Лято 2019-та и много от големите имена вече се вдъхновиха от бюти влиянието на дефилетата.

Разбира се, няма по-добър начин да се сбогуваме със скъсаните нацъфтели краища от това да ги отрежем, но... на емоционалните решения между сезоните обикновено им се носи лоша репутация, особено когато се стараете да излезете от рутината и да намерите концепция, която да ви накара да се отървете от негативните повторения на едно и също, и едно и също, и едно и също.

Знаем, че ножиците са почти универсалното решение, но имаме нещо доста непредсказуемо за вас. Нещо толкова апетитно и нетипично, което ще ви накара да се откроите както отвътре, така и отвън.

Опитайте с различна, но изключително удобна нагласа - DETOX yourself или по-скоро косата си, като й дадете храната, от която има нужда, за да се възстанови. Докато много от нас мислят, че детоксикацията на телата ни е най-важна, то също толкова важно е да спасяваме косата си от резултатите от свръхстайлинг и свръхоцветяване, които нанасяме в замяна на перфектния бюти стил.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.