Следва

Какво значи: "ухаеш скъпо" или кои са най-луксозните съставки в парфюмите

Detox не за тялото и душата, а за косата

Ще срежете ли косата си?

Hair преди 4 години

Късите прически са ултра модерни за сезон Пролет/Лято 2019-та и много от големите имена вече се вдъхновиха от бюти влиянието на дефилетата.

Разбира се, няма по-добър начин да се сбогуваме със скъсаните нацъфтели краища от това да ги отрежем, но... на емоционалните решения между сезоните обикновено им се носи лоша репутация, особено когато се стараете да излезете от рутината и да намерите концепция, която да ви накара да се отървете от негативните повторения на едно и също, и едно и също, и едно и също.

Знаем, че ножиците са почти универсалното решение, но имаме нещо доста непредсказуемо за вас. Нещо толкова апетитно и нетипично, което ще ви накара да се откроите както отвътре, така и отвън.

Опитайте с различна, но изключително удобна нагласа - DETOX yourself или по-скоро косата си, като й дадете храната, от която има нужда, за да се възстанови. Докато много от нас мислят, че детоксикацията на телата ни е най-важна, то също толкова важно е да спасяваме косата си от резултатите от свръхстайлинг и свръхоцветяване, които нанасяме в замяна на перфектния бюти стил.



Гривата ни/ви се нуждае от сериозна доза детоксикация, за да премахнете всички замърсявания, като мръсотия и излишна мазнина, които могат да бъдат причинени от натрупване на продукти, агресори на околната среда и топлина! А с нова серия Detox & Repair на любимия на много известни личности, модни експерти и клиенти по света John Frieda, глезите косата си с 4-ри лесни стъпки, които не само премахват "вредителите", но и поправят и предпазват от бъдещи повреди, благодарение на>>>

Зелен чай – богат на витамини, аминокиселини, полифеноли и минерали, зеленият чай възстановява структурата на косъма, изглажда и омекотява. Стимулира растежа на косата, връща естествения блясък чрез възстановяване на липидните му компоненти, увредени от свободните радикали.
Масло от авокадо – богато на мастни киселини, на витамини B и E и антиоксиданти, маслото подобрява здравината и цялостното състанояние на косъма. Подхранва, възстановява и заздравява фоликулите на косата, стимулирайки растежа й.
Система от би-протеин и хранителни елементи - детоксикира 

Шампоанът, балсамът, маската и спреят превръщат сухата, стресирана и безжизнена коса в здрава и копринено мека прическа, която сияе:

Детокс
Първата стъпка е толкова лесна: измивате косата с шампоана Detox & Repair, за да отстраните замърсяванията, като подготвите гривата си за възстановяване с останалата част от гамата на John Frieda.

Грижа
Следва, разбира се, грижа с балсама Detox & Repair, който е обогатен с масло от авокадо и подчертава косата и й придава видима гладкост.

Възстановяване
Знаем, че сухата, повредена, свръхтретирана коса се нуждае от малко повече внимание. Затова допълнително препоръчваме да я поглезите с незабавна ревитализация, която Detox & Repair маската, мирише божествено, дарява седмично. Просто нанасяте след шампоана и оставяте за 5 минути. Косата ви ще е подхранена, гладка и сияйна.

Защита
И последно, но не на последно място, защото знаем, че детоксикацията може да се окаже доста трудна и да ни принуди да се откажем дори от любимите си преса за изправяне и маша за накъдряне, но не и този път. Тайното оръжие на новата серия на John Frieda Detox & Repair се крие в Care & Protect спрея, който укрепва и предпазва косата от бъдещи цъфтежи и накъсвания, обещава защитена и здрава грива, дори при интензивно термотретиране.

Детоксът никога не е бил по-лесен, отколкото с нова гама Detox & Repair. Започнете от днес/ние вече го направихме/, за да освободите косата си от нежелани замърсявания и да превърнете сухите стресирани краища в гладка и здрава грива пълна с блясък.



Серията Detox & Repair на John Frieda можете да откриете в аптечната мрежа.

More Hair