#ootd: Ивайло Серафимов

#ootd: Ивайло Серафимов

colors...

Винаги изключително ни е допадало колко еклектичен, себеизразяващ се и дързък е Ивайло, не само в това, което прави, а и с това, което облича.

Въпрос на време бе да стане част от рубриката ни #ootd, за да може след Елма, Ваня, Ивелина и Джули да вземем стилистичен пример и от него.

Повече обяснения са излишни, другото оставяме на самия дизайнер>>>


"Живеейки вече повече от година и половина на село, разбрах че контактът с природата ни е наистина необходим от първо естество. От друга страна, може да звучи нелепо, но продължавам да държа на външния вид и дрехите, защото ако веднъж се предам на комфорта и мързела, трудно има връщане. Като дизайнер на YVAILO, за мен дрехите имат огромно значение. Те са езикът, чрез които комуникираме, преди дори да сме проговорили. Тук съм по път за кварталното магазинче, после отлитам по срещи. Нося тениска, дънки и чанта - секънд хенд, дънково яке, което намерих в къщата ни след като се преместихме, риза YVAILO (не се продава, така че не е с рекламна цел), ключодържател OASIS и платформени маратонки Raf Simons, които да дадат дължина на късите ми крачета. За мен устойчивата мода е неизменна част от бъдещето ни, така че в последно време дрехите ми са предимно втора употреба или правени в студиото за мен. Позитивното ми настроение в последно време се поддържа от песните на Pabllo Vittar, бразилски драг певец и най-вече любимата ми от неговите Corpo Sensual."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.