Следва

Lunchtime shopping: Докато ти спеше

#ootd: Ивайло Серафимов

colors...

All fashion преди 4 години

Винаги изключително ни е допадало колко еклектичен, себеизразяващ се и дързък е Ивайло, не само в това, което прави, а и с това, което облича.

Въпрос на време бе да стане част от рубриката ни #ootd, за да може след Елма, Ваня, Ивелина и Джули да вземем стилистичен пример и от него.

Повече обяснения са излишни, другото оставяме на самия дизайнер>>>


"Живеейки вече повече от година и половина на село, разбрах че контактът с природата ни е наистина необходим от първо естество. От друга страна, може да звучи нелепо, но продължавам да държа на външния вид и дрехите, защото ако веднъж се предам на комфорта и мързела, трудно има връщане. Като дизайнер на YVAILO, за мен дрехите имат огромно значение. Те са езикът, чрез които комуникираме, преди дори да сме проговорили. Тук съм по път за кварталното магазинче, после отлитам по срещи. Нося тениска, дънки и чанта - секънд хенд, дънково яке, което намерих в къщата ни след като се преместихме, риза YVAILO (не се продава, така че не е с рекламна цел), ключодържател OASIS и платформени маратонки Raf Simons, които да дадат дължина на късите ми крачета. За мен устойчивата мода е неизменна част от бъдещето ни, така че в последно време дрехите ми са предимно втора употреба или правени в студиото за мен. Позитивното ми настроение в последно време се поддържа от песните на Pabllo Vittar, бразилски драг певец и най-вече любимата ми от неговите Corpo Sensual."

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.