Следва

Cannes 2019: Брад, Лео & още от премиерата на Тарантино

Tattoo Fest Sofia се завръща на 15 & 16 юни!

Мастършефът Петър Михалчев и българската звезда от Хари Потър, Станислав Яневски, се включват!

All About Life преди 4 години


Станислав Яневски

Най-старото и вълнуващо събитие за бодиарт изкуство Tattoo Fest Sofia 2019 се завръща на 15 и 16 юни 2019 в зала Универсиада със своето 14-то издание, за да ви срещне на живо с български и чужди тату студиа и техните произведения, стилове и техники. Тази година фестивалът ще предложи голямо разнообразие от активности за широката публика и ще даде платформа за професионална изява на много тату студия и артисти от България и чужбина. Най-добрите татуисти и сродни субкултури ще се съберат, за да споделят своя опит, да демонстрират своите творби и да направят стотици татуировки в много специална атмосфера. Специален гост на събитието ще е световно известният македонски татуист Горан Мичич, който впечатлява публиките по цял свят с неподражаемия реализъм на своята запазена марка – цветните татуировки. По време на феста той ще проведе специализиран мастър клас, на който всички присъстващи ще могат да научат повече за различните техники и стилове на татуирането.


Горан Мичич

Всички са добре дошли на Tattoo Fest Sofia 2019, за да се запознаят отблизо с тази вече толкова популярна и у нас, култура. През последните години обществото претърпя забележителна трансформация по отношение на възгледите си за татуировките. Днес татуирането е средство за личностно и духовно изразяване, дори и модна тенденция. Това ще покаже и специално изграденият за първи път в България Музей на татуировките, който ще разкаже на всички посетители тяхното значение за древните култури, еволюцията на бодиарта до днес и историята на татуирането в България. 14-то издание на Tattoo Fest Sofia ще бъде в памет на първия професионален татуист у нас и създател на „Фестивал на Татуировката“, Марио Янков.


Петър Михалчев

Гуруто на японската кухня и суши шеф Петър Михалчев, който е жури в телевизионното предаване „Мастършеф“ също се включва във фестивала, като един от най-татуираните шеф готвачи в България. Той ще представи уникално кулинарно шоу и ще ни посвети в техниките на японската кухня.

Водещ на Tattoo Fest Sofia 2019 ще е Станислав Яневски, българският актьор, който цял свят познава от участието му като Виктор Крум в хитовата поредица – Хари Потър! Стан е отдавна посветен на бодиарта, заклет фен на тауировките и не спира до запълва своето тяло с мастило.

И както традицията на Sofia Tattoo Fest повелява, измежду работата на неуморимите машинки на тату артистите, ще може да станете част и от разнообразни тату конкурси, шокиращи шоу артисти, рисунки на живо, яка музика и кулинарни изкушения. Децата също са добре дошли, за тях е предвиден детски кът, в който да развихрят въображението си с мастило в ръка.

Всички студиа и артисти, които имат желание да се включат във фестивала могат да го направят като изпратят своето запитване на е-mail [email protected] или на телефон: 0886 86 99 54
Билети за посетители могат да бъдат закупени онлайн оттук на цена от 8 лева за еднодневен и 12 лева за двудневен билет.
Следете Tattoo Fest Sofia 2019 на Facebook и Instagram страниците на фестивала, за да разберете първи каква ще е пълната програма на фестивала и кои студия ще се присъединят към него.

More from View Sofia

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.