Следва

Сатененото midi

Многото настроения на Тиши в резортната на Burberry

Още с първите си крачки начело на Burberry преди вече осем месеца, Рикардо Тиши постави високо летвата, заявявайки, че иска да преразгледа естетиката на бранда: "Искам да почета традициите, но и също така държа да съм в крак с времето и модерното."

Runway преди 4 години

С тези думи и с последната си резорт колекция за старата къща, Тиши затвърждава дизайн посоката. Той слива в едно две коренно противоположни естетики - тази на префинената британска елегантност, четяща се в копринените ризи с панделки, бежовите костюми и безупречно скроените тренчове с така наречената стрийт култура, която по един или друг начин диктува случващото се в индустрията.

По изключителен начин той успява да сътвори един хармоничен line up от иначе коренно контрастиращи си елементи: "На първо място в колекцията е Burberry поведението и идеята за униформи. Исках да фокусирам работата си тук около заигравката с по-екстремни версии на класическата и чисто модерна част." В буквален превод концепцията се чете в съпоставката между вечния тренч, елегантните флуидни рокли, страхотните костюми и релаксирания деним, шушлек якетата, чантите тип паласки и коктейлните рокли от кристали. Така софистицираните копринени топове биват преразгледани в принт от октоподи, спортната паласка идва в питон принт, а палтата с акценти от кожа с косъм>>>

More Runway

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: надеждата, от която се нуждаем, се казва Prada

Runway преди 20 часа

Дуализмът е дума (и действие), която може да опише не само днешната колекция, но и цялото съвместно творчество на Миуча Прада и Раф Симънс (вижте още: Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024).

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: съблазънта на Dolce & Gabbana

Runway преди 21 часа

С повече марки откогато и да било в разгара на Седмицата на модата в Милано, определено е по-добре да сте Доменико Долче и Стефано Габана, които нямат никаква нужда от представяне. С почти 40 години опит, те не просто знаят кои са и какво представляват, но са и наистина добри в това да го покажат. Да, дуото е работило достатъчно дълго, за да имат увереността да покажат най-ранните си ретро дизайни отново. И това да звучи добре.