Следва

Обичта на известните: Нина и Грант в Кан

Cannes 2019: Брад, Лео & още от премиерата на Тарантино

red carpet finest...

Celebrities преди 4 години

Вчера, 21 май, като част от прогрмата на 72-ия филмовия фестивал в Кан Куентин Тарантино най-накрая представи новия си филм Once upon a time in Hollywood.

Главните звезди на лентата, разбира се, преминаха по червения килим: 44-годишният Леонардо Ди Каприо , който дойде във Франция с любимата си Камила Морон, 55-годишният Брад Пит, 28-годишната Марго Роби, актриса се появи на премиера в необичайна черно-бяла рокля Chanel и 25-годишната Дакота Фанинг.

Айдриън Бройди, на Роналдо любимата - Джорджина, Киара Ферани, Каролина Куркова и още куп знаменитости пък бяха гости на прожекцията на една от най-чаканите ленти за тази година.

Кой още оцени филма преди официалната му премиера по кината, която е насрочена за 26-ти юли, разглеждаме в галерията горе>>>

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.