Следва

Lunchtime shopping: Българските дизайнери в големите ритейлъри

Защо Риана кръсти модния си бранд Fenty?

null

All fashion преди 4 години

Певицата Риана стартира луксозната марка Fenty Maison с подкрепата на френския концерн LVMH. За значението на бранда, тя разказа в специално интервю за The New York Times, където се появиха и кадри на първите дизайни от дебютната колекция.


"Някога се страхувах да отида в света на козметичните брандове на знаменитостите. Пред очите ми линиите на Хилъри Дъф и Хана Монтана достигнаха върха на успеха, а после напълниха пазара толкова много, че се превърнаха в тежко бреме", искрена е Рири.

Певицата призна, че с помощта на различни имена иска да разграничи сферите си на дейност.

"За всяко сътрудничество извън музиката използвах името Fenty, така че да не се налага да чувате "Риана" навсякъде и всеки път, когато правя нещо. Така Риана остана музикант и човек. Но за останалите марки си имам Fenty", издава още изпълнителката.

Главен източник на вдъхновение за първата колекция на Fenty Maison е собственият стил на Рири, а днес дебютната колекция на новата марка ще бъде показана в Париж.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.