Следва

Mercari: Любимите ни магазини за марки висок клас на ултра, мега ниски цени

Gabriela Hearst пусна мъжка линия

menswear...

All fashion преди 4 години

Нюйоркската марка Gabriela Hearst стартира линия дрехи за мъже, над която ще работи графичният дизайнер Питър Майлс, приятел на основателката на марката - Габриела Хърст.


Питър

Англичанинът, с фешън репутация и просторен гардероб, е известен като автор на логото на бранда, а преди това си е сътрудничил с Марк Джейкъбс и Celine.

Според информацията Майлс и Хърст планират да произвеждат по две мъжки колекции годишно, а за в бъдеще ще пуснат и серия обувки.


"Привлечен съм от неща към които можеш да се върнеш след известно време. Безвремеви дизайни. Надявам се, че всичко, което ще направим тази година, ще бъде от значение за поне пет години напред", казва Питър.

Дебютната мъжка колекция на Gabriela Hearst включва костюми, пуловери, ризи, поло, тренчове и палта. Дизайните вече са в продажба.


Между другото в средата на януари тази година LVMH придоби миноритарен дял в Gabriela Hearst, но сумата на сделката така и не бе оповестена.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 6 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 6 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.