Следва

Lunchtime shopping: Гигантско намаление в BeautyBay - с какво да допълним будоара

Clay Fresh: Влюбени сме, влюбени...

Огромната пита на луксозния душ разточително разпилява топли струи вода, които галят нежно кожата, преплитат се ухания, сетивата са възбудени на макс, съществото диша... свобода, свежест, чистота...

Body преди 4 години

Почти универсална истина е, че дори хората с хаотични или непредсказуеми животи се наслаждават на малките удоволствия като апетитното усещане на Джинджифила & Босилека, успокояващият вкус на Хибискуса & Градинския чай и изкусителното ухание на Синьото агаве & Лавандулата.

Банята, интимна, отделена, зареждаща, онова пространство на тотален мир, в което всичко ненужно се отмива, изчезва, претопява се и прави място на новото, по-доброто, по-истинското. Свещеният ритуал на себепосвещаването. 

Имаме нужда само от нови съвършени текстури, аромати и цветове, за да превърнем личната грижа в тайнство на възраждането, интензивно, но гладко, уханно, но ненатрапчиво, защото сетивата ни се нуждаят от нещо простичко, но много важно - забавния превес на искреността над клишето. Взимаме новите Nivea Clay Fresh - душ-гелове за заслужен ежедневен лукс, близък, осезаем, уханен. 

Вдъхновени от богатството и съвършенството на природата, потъваме в дълбоките усещания на свежест и кадифена мекота с трите аромата: Clay Fresh Джинджифил & Босилек, Clay Fresh Хибискус & Градински чай и Clay Fresh Синьо агаве & Лавандула, инспирирани от древните ритуали за красота с главен герой глината. 

Пристрастяваме се към уникалната формула с бяла каолинова глина от естествен произход, която перфектно почиства и подхранва кожата, без да я изсушава.

Трите налични аромата, Джинджифил & Босилек, Хибискус & Градински чай и Синьо агаве & Лавандула превръщат козметичната линия в  малкия лукс, така наложителен за изострянето на страстта към живота и живеенето му.


Джинджифил & Босилек ни разхожда в билкова градина, в която ароматният кориандър  флиртува с бергамот, лайм и джинджифил. Босилек, смокинови листа и мента допълват перфектно ансамбъла, а сандаловото дърво и мускусът са успокояващият като нежна нота завършек. 

Clay Fresh Хибискус & Градински чай, свеж, женствен и деликатен, е истинска наслада за сетивата. Мандарината и грейпфрутът са съчетани със завладяващите аромати на роза, хибискус, ирис и мускус. Кедровото дърво и белият градински чай осигуряват приятен земен аромат за перфектен ароматен финал.

С уханието на Синьо агаве & Лавандула пък се наслаждаваме на истински релаксиращ момент като в СПА, с усещане за мечтана разкрасителна процедура. Пикантната свежест на кардамона, обогатена с лавандула, дървесина, мускус и солени нотки се съчетават перфектно за един отпускащ душ, който измива дневните предизвикателства с лекота.

Тайната, необходима за използването на тези специални козметични продукти за лична грижа, при абсолютно никакви обстоятелства не ги запазва само за уикенда или за определени дни, когато стресът надделява. Напротив, превръщаме ги в ежедневните си ароматни "любовници", не само защото сме го заслужили, а защото интензивният ден започва и свършва с натрапчивото приятно изживяване на почистване в дълбочина с новите душ-гелове Clay Fresh от NIVEA!



P.S.: Трима щастливци ще се сдобият с разкошно свежата кошница на 
Nivea Clay Fresh от #GIVEAWAY-а ни в Instagram и ще могат да поглезят сетивата си със страхотните нови аромати на душ-геловете с бяла глина, които обещават чиста и нежна кожа.
Как? Очаквайте подробности...

More from View Sofia

Спортът за един по-добър свят - най-красивите моменти в историята на Олимпиадите

Celebrity beauty преди 2 години

Олимпиадата свърши, като ни донесе огромна радост, вдъхновини ни за нови постижения, накара ни да заобичаме Негово величество спорта още повече.  Остана вкус на сила, страст и сърцатост, които преживяваме отново и отново, защото спортът е магия, а спортистите са хора, които съумяват да ни обединят и вдъхновят дори и в най-мрачните моменти от споделената ни история. А олимпийците пък са най-добрият проводник на усещането за глобално родство. 

More Body