Следва

Гъвкавост и ретро силуети в новата на Alexander Wang & adidas originals

Mercari: Любимите ни магазини за марки висок клас на ултра, мега ниски цени

hot spot...

Shopping преди 4 години

Mercari е бранд, който предлага отлично съотношение на цена/качество с постоянно променящ се избор на топ марки и дизайнерски лейбъли, които са до - 60% по-евтини от препоръчителната цена на дребно и следователно са много по-изгодни, отколкото в моловете или магазините на главните търговски улици. Също така регулярно свалят цените на вече намалените артикули, за да няма залежала стока в магазините им.

Голямо предимство на бранда е, че получава доставки на любими дизайнерски лейбъли няколко пъти седмично и всичко това на невероятни цени. Така че, всеки ден има нещо ново за откриване. Признаваме си, че често ползваме обедната си почивка, за да разгледаме какви нови съкровища са заредили… благодарение, на които редовно се връщаме щастливи в офиса, заради новите си придобивки.

Разбира се ниските цени, не означават втора ръка стока или реплики! Всички продукти, които предлагат в магазините им са чисто нови, с етикет и 100% оригинални!

Друго предимство на Mercari е огромното разнообразни от дрехи, обувки, чанти и аксесоари не само за стила и вкуса на всяка дама, но и за господата и малчуганите. Именно заради големия асортимент, който държим да поддържаме в нашите обекти няма манекени, декор или “лъскави” витрини. На мнение сме, че всички тези “подобрения” по вида на обекта ограничават асортимента и разнообразието от артикули и също така влияе на тяхната цена. За това сме организирали обектите ни по възможно най-простичкия, но ефективен начин, за да можем да Ви предложим голямо разнообразие от артикули на възможно най-ниските цени.

Mercari не са като повечето магазини, които правят намаления 2-3 пъти годишно, а регулярно през определен период от време, като за целта използват различен цвят етикети:

Белият етикет обозначава най-новата стока, заредена в обектите, като при нея цените винаги са до -60% от препоръчителната цена на дребно.

Червеният етикет е сигнал “грабни веднага” още по-ниска цена, в сравнение с белия етикет.

Жълтият етикет е алармата, която ви дава знак, че имате последен шанс да се сдобиете със страхотни находки на възможно най-ниските за тях цени.

След като знаете разпределението на стоката в магазините по-лесно и бързо можете да се ориентирате и наистина да се сдобиете със страхотни съкровища, с които ще привличате погледите, без да похарчите всичките си спестявания.

Трик, който можем да споделим е да следиш бранда в социалните мрежи, където всеки ден споделят какви съкровища са заредили или предстоят да бъдат заредени. Така ще си в крак с всичко ново и можеш да набележиш следващата си нова придобивка.

За финал оставихме и най-голямата новина! На 20-ти юни в The Mall от бранда ще отворят своя нов, най-голям магазин на територията на България. Сигурни сме, че са подготвили уникални находки, а цените им както винаги ще са изкушаващо ниски, така че не пропускай да разгледаш новия им магазин в деня на откриването, ние със сигурност няма да го пропуснем.

More Shopping