Следва

Избрахме Най-Добрите Модели на България 2009

Дарина Павлова под съмнение

Седмичният вестник Гелерия публикува обстойно интервю с Павел Найденов, бащата на убития преди години Илия...

Лица преди 14 години

Седмичният вестник Гелерия публикува обстойно интервю с Павел Найденов, бащата на убития преди години Илия Павлов. И въпреки че от убийството минаха много години, мистерията около него продължава, защото то все още е неразкрито.

Определено бащата на Илия Павлов и "веселата вдовица", както наричат Дарина Павлова, не са в добри отношения. Бизнесменът изказва съмнение, че Дарина може да е замесена в убиийството на съпруга си.

Подозрението е породено от факта, че няколко месеца преди убийството Илия Павлов прави завещание, с което остава всичко, което притежава, на съпругата си. В деня на убийството пък Дарина се обадила на съпруга си от Америка и дълго го държала на телефона или поне до мига, в който "го гръмват".

Другата заподозряна е Бояна Попова, която ръководи бизнеса след смъртта на Илия Павлов. И двете дами живеят в Америка и се страхуват да стъпят на родна земя.

Според бащата на Павлов, снаха му е "елементарна жена", която "винаги е искала да се познава с влиятелни хора". Нейденов смята, че тя е в основата да му отказват виза за Америка дълги години и дори разкрива, че Дарина е осиновена и е "взета от роми".

 

 

More from View Sofia

More Лица