Следва

Усмивки от старите ленти: 100 ретро кадъра на рожденичката Наоми

Защото си котка, но си и звезда

Какво ще направи котката ти истински Catfluencer

All About Life преди 4 години

Бюти и модни инфлуенсъри треперят пред изгряващата на хоризонта нова звезда – истинският Catfluencerbg. Академията за котки инфлуенсъри е в разгара си и мъркащи таланти от цялата страна мерят пухкавост и мустакатост в най-вълнуващото за сезона състезание.



И ако се питате как от просто котка можеш да се превърнеш в истински Catfluencerbg, Purina ONE има отговор на този въпрос. Специалната храна попадна право в центъра на събитията и с нейна помощ всеки един от участниците ще може да блесне с нова сила, демонстрирайки всички скрити таланти, които няма търпение да покаже на света.

Още първата седмица, в която консумират Purina ONE, участниците в Catfluencerbg ще усетят как козината им става още по-лъскава и здрава. В това ще могат да се уверят и всички, които следят академията, тъй като всеки от участниците ще сподели селфита и серия от снимки, с които да покаже своите малки бюти хитрини. Втората седмица ще даде видимо подобрение и в състоянието на зъбите на котките, а участниците в Catfluencerbg отново ще бъдат нагледното доказателство за това. В третата седмица, в която се консумира Purina ONE на лице са вече и видими резултати в общото състояние на котките. Така храната Purina ONE доказва, че успява да влияе на трите най-често срещани проблема при котките свързани с кожата и козината, дентални проблеми и такива на уринарния тракт.

Мисията на Purina ONE BIFENSIS® е не просто да задоволи дневните нужди на домашните любимци, но и да направи ежедневието им пълноценно. Компанията осъзнава колко е важна грижата и вниманието, което стопаните отделят на всеки член от семейството и домашните любимци не са изключение. Животът е пълноценен, когато го прекарваме с любимите си пухкави същества, затова Purina направи следващата логична стъпка, в това да осигури достъпна, лесна и качествена храна за всяка котка.

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.