Следва

Зоуи Кравиц вдигна тайна сватба

Усмивки от старите ленти: 100 ретро кадъра на рожденичката Наоми

Fashion Diva...

Celebrities преди 4 години

Черната газела на модния подиум вече е на една година от юбилейните 50, но това не й пречи все още гордо да показва безупречна фигура и бедра по време на дефилета.

Модел, актриса, бизнесдама Наоми отдавна вече се е откроила като изключително разпознаваема, запомняща се, а и с характер - все пак се носят градски легенди за това колко ужасяващ характер има госпожа Кембъл.


"Никога не съм на диета. Пуша и пия от време на време. И никога не спортувам", признава си изкусителната брюнетка, която празнува рожден ден вчера.

Историята на живота й, която припомняме ТУК, е изключително интересна, а стилистичните й решения, които разискваме ТУК, още повече.

Истината е, че Наоми е една! Гола, облечена или трансформирана - Кембъл е вечна! ЧРД, момиче!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.