Следва

Зоуи Кравиц вдигна тайна сватба

Усмивки от старите ленти: 100 ретро кадъра на рожденичката Наоми

Fashion Diva...

Celebrities преди 4 години

Черната газела на модния подиум вече е на една година от юбилейните 50, но това не й пречи все още гордо да показва безупречна фигура и бедра по време на дефилета.

Модел, актриса, бизнесдама Наоми отдавна вече се е откроила като изключително разпознаваема, запомняща се, а и с характер - все пак се носят градски легенди за това колко ужасяващ характер има госпожа Кембъл.


"Никога не съм на диета. Пуша и пия от време на време. И никога не спортувам", признава си изкусителната брюнетка, която празнува рожден ден вчера.

Историята на живота й, която припомняме ТУК, е изключително интересна, а стилистичните й решения, които разискваме ТУК, още повече.

Истината е, че Наоми е една! Гола, облечена или трансформирана - Кембъл е вечна! ЧРД, момиче!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 21 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.